donderdag 15 januari 2015

Eindelijk..


Ik zat een keer op Pinterest te kijken naar leuke plaatjes van interieur en toen kwam ik een hele mooi lamp tegen. Een oude grote baluster omgebouwd naar een mooie lampenvoet. Ik was opslag verliefd en moest natuurlijk ook zo’n lamp. Marktplaats, Google, alles ging ik af naar een oude grote baluster. Op marktplaats stonden ze wel maar of van beton, veelte duur of veelte klein… Al met al een heel gezoek maar ik moest zo’n lamp hebben!! Toen ik een keer een weekend weg was waren we langs een hele leuke winkel gegaan genaamd Vieille France. Ik keek mijn ogen uit zoveel mooie spullen had deze winkel. Heb helaas heel veel dingen moeten laten staan omdat het gewoon weg te duur was maar er stonden wel oude grote houten balusters!! Maar ook die waren helaas echt te duur… Dus de zoektocht ging verder en verder en verder.. Totdat ik via Google op een hele leuke site kwam (naam vergeten) en daar grote houten balusters stonden. Ik meten, is hij wel hoog genoeg, grof genoeg.. Alles klopte, zelfs de prijs was goed te doen! Maar hij was niet uit 1 stuk gesneden dus ik was bang dat, als ik er een gat in zou boren , hij uit elkaar zou vallen.. De verkoopster dacht hetzelfde dus de koop ging helaas niet door. Dus de zoektocht ging weer verder en verder en verder… Tot op een dag ik toch besloot deze baluster te kopen, nergens hadden ze hetzelfde of wat erop leek voor die prijs! Dus ik besteld via de webwinkel en toen kon het moeilijkste beginnen. Er moet namelijk nog een gat in van boven tot onder! Eerst maar opzoek naar een boor die lang genoeg is om dit voor elkaar te krijgen. Ik naar de bouwmarkt en ja hoor, de langste was NET lang genoeg. Nu nog goed boren en zorgen dat beide punten aan elkaar aansluiten.. Na wat gepruts is dit gelukt en kon het snoer erdoor heen. Mooie grote lampenkap gekocht bij Dok2 in Veenendaal en klaar is de lamp!! Ik ben er helemaal gelukkig mee en krijg er heel veel leuke reacties op! Goed gelukt dus! Liefs Rowena.5 opmerkingen:

 1. wat gaaf dat je dit zelf hebt gemaakt! hij is prachtig:) ik ken het....dan heb je iets in je hoofd, en blijf je maar zoeken;) eigenlijk jammer dat je nu m hebt, haha zoektocht ten einde;-)
  leuk blog! ik ga je volgen, en dank dat je mij ook volgt:)
  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je leuke reactie en je compliment! Ben er ook echt helemaal gelukkig mee. En dat is aan de ene kant wel jammer ja, maar ach ga ik weer opzoek naar iets anders haha! Bedankt dan je het leuk vind, ik zal nog even een knop toevoegen :)

   Groetjes Rowena

   Verwijderen
 2. oeps ik zie dat je nog geen volger knop hebt.... ik kan me dus niet aanmelden:(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave lamp heb je gemaakt zeg!
  Zo zie je maar weer dat geduld altijd beloond wordt.
  Geniet ervan!!

  Groetjes,
  Sanny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk je reactie op mijn blog, heb me bij jou ook aangemeld als volger.
  Prachtige lamp zeg!

  Groetjes, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen